icon clock02.10.2021
icon eye426
ЛАНОВЕЧЧИНА

Яскравим дійством стало святкування Дня села у Якимівцях

  Для багатьох День села — це ще один привід зібратися разом, подивитися виступи досвідчених артистів, місцевих аматорів і своїх же діточок на сцені. Тому, зазвичай, не лише сходяться, а й з’їжджаються ті, хто тут народився і виріс, із усіх куточків України. Цей день об’єднує людей різного віку. І вітають земляків та гостей завжди щиро та гостинно.

  Свято розпочалось із спільної молитви, яку провів отець Олег, настоятель церкви святого Архістратига Михаїла ПЦУ. Дійство продовжив хор громади Церкви Християн Віри Євангельської, який чудово виконав музичні твори релігійної тематики.

  На святі були присутні Лановецький міський голова Роман Казновецький, регіональний менеджер Благодійного фонду «МХП — Громаді» Людмила Баранчук, начальник відділу земельних та майнових прав Філії «Рідний край» Олег Шовкомуд.

  Офіційну частину традиційно відкрила староста Антоніна Дмитренко. Побажала землякам миру, здоров’я, добробуту і подякувала односельцям та гостям за підтримку в розвитку села.

  У своїх виступах почесні гості вітали мешканців села зі святом, бажали, мешканцям, селу і громаді розквіту, міцного здоров’я та добробуту.

  Свято продовжилося насиченою концертною програмою. Гарний настрій присутні отримали від виступу Якимівського фольклорного жіночого колективу. Милозвучні пісні звучали з уст і молодих талантів села.

  Найбільше вразили музичні вітання заслуженого артиста естрадних мистецтв України Юрія Футуйми та виступи артистів центру культури та дозвілля Лановецької МТГ.

  Маленькі учасники свята мали нагоду пострибати на батуті, покататись на великих надувних гірках та отримати задоволення від шоу мильних бульбашок Руслани Яцкової.

  Організатори свята влаштували частування односельчан та чудові фотозони, де всі охочі мали змогу зробити фото для історії.

   Філія «Рідний край» пригощала запашним короваєм, а людям з інвалідністю передали подарунки.

  Дійство завершилось святковою дискотекою від гурту «Ланівчани».

Олександр ЮРЧУК.