icon clock06.06.2019
icon eye830
ЛАНОВЕЧЧИНА

6 червня – День журналіста

ПРОФЕСІЯ – ЗАЛИШАТИ СЛОВО У СПАДОК

  Щоразу, коли беруся писати своє традиційне послання-привітання колегам до нашого професійного свята, гортаю підшивку рідної газети “Голос Лановеччини”. Тут – серцебиття Лановеччини, здебільшого, у найкращі миті життя: світлини чудових краєвидів, знайомі обличчя, обрамлені рядками літер. Уся ця впорядкованість на шпальтах і, як результат, вихід у світ “Голосу Лановеччини” – копітка робота редакційного колективу – журналістів Олесі Мельничук та Руслани Ткачук, операторів комп’ютерної верстки і набору Ірини Цигульської та Ольги Вигонної, незамінною при цьому є й особлива відповідальність нашого бухгалтера Ірини Матвеєвої. Газетярське ремесло працює як годинник – номер виходить завжди вчасно, одна лише відмінність – ми вміємо підставити плече один одному, замінити при потребі. І щоп’ятниці свіже чтиво потрапляє до рук шанувальників друкованого слова.

  Ми із задоволенням працюємо для вас, дорогі читачі, і, залишаючись за кадром, разом з вами творимо й фіксуємо історію краю. Щотижня складаємо перед вами іспит на вірність своїй професії, відданість улюбленій справі, уміння крокувати в ногу з часом.

  З великою приємністю та словами безмежної вдячності за сумлінну працю вітаю з професійним святом усю нашу редакційну родину – з ким розділяю трудові будні і свята, з ким мала за честь працювати – а це ветерани журналістики В’ячеслав Подунайчук, Анастасія Діденко, Лариса Гуцалова, Марія Романчук. Найщиріші вітання директору районного радіомовлення Сніжані Крещук, усім колегам по перу, з ким знайомила доля і вела по неозорому краю журналістської ниви. Теплі вітання адресую і невтомним дописувачам, чиї тексти прикрашають і вдало доповнюють газетні сторінки нашого з вами рідного “Голосу…”

  Усім вам, друзі, бажаю насамперед здоров’я, нехай ніколи не залишає вас творча думка, а серце б’ється в унісон з реальністю, нехай ніякі вітри не стають на заваді до здійснення мрій, хай ніколи не міліє криниця натхнення, ідей, творчої наснаги. Хай буде мир і затишок у ваших родинах, добробут і стабільність в Україні, щоб улюблена робота приносила не лише моральне, а й матеріальне задоволення. Хай вам легко працюється всюди, де потрібен ваш світлий розум і невтомні руки, наполегливість і завзятість.

Та що тут бавитись словами!

Нових вам злетів! В добрий час!

Хай супроводжують удачі,

Натхнення й сонячність надій

У повсякденності гарячій,

В стрімкій буденності подій.

Всепереможної вам віри!

Довіри й правди – на роки!

І хай таланить вам без міри,

Шановні журналісти-земляки!

З повагою і вдячністю – Наталя ГАМЕРА.