icon clock26.08.2019
icon eye350
ЛАНОВЕЧЧИНА

ОНОВЛЕНА ТЕРАПІЯ ГОТОВА ПРИЙМАТИ ПАЦІЄНТІВ

  Більше двох років тривав ремонт у терапевтичному відділі райлікарні. Днями відбулося урочисте відкриття повністю оновленої терапії. Приміщення не впізнати.

  Замінено систему електропостачання та освітлення; здійснено облицювання стін, підлоги, стелі та заміну вікон і дверей; замінено водопровідні та каналізаційні мережі; покращено систему опалення приміщення.

  Одним із перших на заклик про допомогу відгукнувся аграрій Іван Романюк. Він запевнив, що бажанням внести свою лепту в осучаснення старого приміщення послугував особистий авторитет головного лікаря медзакладу. Багато людей вдячні Омеляну Миколайовичу за повернуте здоров’я. 

  Головний лікар Омелян Гулько подякував координаторам та спонсорам, колективу і тим людям, хто особисто брав участь у ремонтних роботах. Наголосив, що лікування пацієнтів у комфортних умовах оновленої терапії – безкоштовне, як і в інших відділах лікарні.

  Про хід ремонту терапії та дещо про реформу медицини – читайте у “Голосі Лановеччини” №36 (7747) від 6 вересня 2019 року.