icon clock29.09.2023
icon eye556
Волонтерство

І село невеличке, і школа маленька, а гуртуються, наче бджоли: у Верещаках провели благодійний ярмарок, а кошти передали на авто землякові

  Верещаки — нечисельне село на Лановеччині. Але люди згуртовані та працьовиті, особливо, коли справа стосується допомоги військовим. Тут і смаколики випікають, і городиною охоче діляться, і гуртом горіхи чистять для приготування енергетичних перекусів захисникам і захисницям, і благодійні пожертви передають на потреби ЗСУ.

  Зараз триває збір коштів на придбання автомобіля для підрозділу воїна з Верещак Ігоря Дроздіка. Щоб долучитися до акції, односельці провели у школі благодійний ярмарок.

  Діти завзято реалізовували домашню випічку, напої і вторгували немало-небагато — аж 10 000 гривень! Всього 18 учнів, а такий результат!

  Директорка Верещаківського ЗЗСО І-ІІ ступенів Оксана Чернова передала кошти у Лановецький волонтерський центр ГО «Простір активної та сучасної», який проводить збір на придбання автівки їхньому односельцю Ігорю Дроздіку.

  Згуртованість педагогічного колективу, батьків і школярів, а також жителів села — це приклад реальної підтримки та допомоги ЗСУ. А ще, найголовніше, — патріотичне виховання молоді власним дієвим прикладом.

Наталя ГАМЕРА

Фото з соцмережі