Співпраця, спрямована на забезпечення згуртованості між переміщеними/вразливими особами та місцевим населенням

  Між Лановецькою міською радою та громадською організацією «ТМЖК «Відродження нації» 30 вересня укладено договір про співпрацю.

  Підписання відбулося в рамках проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується Урядом Великої Британії та впроваджується організацією Pact Ukraine: building the world of equal opportunities і ТМЖК “Відродження нації”.

  Співпраця передбачає розбудову дієвої системи захисту ВПО та забезпечення соціальної згуртованості між переміщеними/вразливими особами та місцевим населенням. Такі ініціативи будуть реалізовуватися завдяки проведенню численних тренінгів, зустрічей, артвечорів. Окрім цього буде забезпечено щоденні психологічні телефонні консультації.

  ТМЖК “Відродження нації” – надійний партнер міської ради, які надавали гуманітарну допомогу ВПО як раніше, так і сьогодні.

  Окремо слід зазначити про створення дитячої кімнати на базі Лановецької міської публічної бібліотеки. Це дасть можливість зайняти дітей дозвіллям в той час, як їхні матері навчатимуться, спілкуватимуться та розвиватимуться. «Дитячий простір» – це повністю укомплектований іграми різного спрямування майданчик.

  Проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» – це можливість кожної жінки знайти необхідну підтримку та допомогу.

За інформацією Лановецької міської ради