icon clock28.02.2023
icon eye144
Волонтерство

Усі кошти від благодійного ярмаркування у Лопушненській школі– для захисників                  

  17 лютого, у день спонтанного прояву доброти, у Лопушненському ЗЗСО I-II ступенів пройшла благодійна ярмарка на підтримку ЗСУ, до якої долучилися всі учасники навчально-виховного процесу.

  — Сьогодні діти як ніколи усвідомлюють, як це важливо — допомагати ЗСУ, — каже педагог-організатор Олена Бондарук. — Кожен із нас безмежно вдячний нашим захисникам за прожитий день, за можливість навчатися, працювати. Тому й робимо посильний вклад у наближення перемоги.

  Організовуючи ярмарку, ми мали намір зібрати кошти і передати волонтерам на допомогу ЗСУ. Діти продавали кекси, рулети, желе, тістечка та іншу домашню випічку,у приготуванні якої їм допомагали батьки. У школі було своєрідне свято смаколиків. Купували їх самі ж учні школи, а також вчителі, батьки приходили.

  За реалізацію різноманітних товарів на ярмарку усі разом зібрали 8 тисяч гривень. Кошти лопушненці передали лановецьким волонтерам, котрі знову готуються вчергове відвідати земляків у зоні бойових дій. Разом з фінансовою допомогою учні передали для бійців листи і малюнки зі словами вдячності та підтримки. А відомо, що дитяча активність, творчість і вболівання за захисників та Україну, надважливі складові підняття бойового духу військових.

  Передова перемагає, коли тил допомагає! Тільки разом ми сильні і непереможні!

Наталя ГАМЕРА