Вчителька, для якої чужих дітей не буває

Сьогодні святкує ювілейний день народження найкраща вчителька у світі — Богдана Володимирівна КУЗА!


Учні 4-В класу Лановецького закладу загальної освіти І-ІІІ ступенів №1 імені Юрія Коваля та батьки від усього серця вітають Богдану Володимирівну та бажають найголовнішого: міцного здоров’я та миру!

Ви нам дуже потрібні, бо Ваша праця безцінна, а любов до нас − безкрайня! Нехай у Вашому житті не буде ніяких негараздів, а буде лише радість, щастя та близькі люди. Ми Вас дуже любимо, поважаємо і гордимося, що саме Ви — наша перша вчителька! Дякуємо за Вашу доброту.

Шановна і улюблена Богдана Володимирівна!
Увесь батьківський колектив нашого 4-В класу від щирого серця вітає Вас з днем народження!
Нехай Ваш неоціненний досвід допоможе нашим дітям вирости порядними і розумними.
Бажаємо Вам великого терпіння та дуже міцного здоров’я, щоб його вистачило на наших не завжди слухняних діточок!
Ще бажаємо, щоб у Вашому житті переважали прекрасні, щасливі і світлі дні, щоб радість постійно супроводжувала Вас і надихала! Щоб у Вашій чудовій родині завжди була Господня благодать, любов, затишок, добробут і сімейне благополуччя. Щоб Вас оточували тільки такі ж позитивні та добрі люди, як Ви. Нехай наша батьківська та щира дитяча вдячність будуть Вам світочем у нелегкій вчительській праці. Ви мудра, креативна, поміркована, розумна, лагідна і добросердечна жінка. Бажаємо Вам успіхів у всіх Ваших творчих задумах, сміливих педагогічних планах та в особистих справах.
Ви – та, про яких справедливо кажуть — педагог від Бога, Людина з великої літери. Залишайтеся завжди такою. І на такій же професійній та духовній висоті. Зі святом вас!