icon clock12.02.2024
icon eye1388
ОСОБИСТОСТІ

Якщо не допомагати військовим сьогодні, то наше “потім” може і не настати

   Володимир Цебрій із села Михайлівка Лановецької громади виріс у багатодітній сім’ї. Після смерті батька, 23-річний хлопець перебрав на себе вдома обов’язки чоловіка-господаря.

  Вивчився спочатку на водія, потім здобув фах вчителя фізкультури. Але за спеціальністю не працював – деякий час заробляв гроші на цукровому заводі, донедавна їздив на заробітки за кордон.

  У квітні минулого року пішов захищати Україну в лави ЗСУ. Пройшов навчання у Львові, отримав звання молодшого лейтенанта.

  Командир взводу Володимир Цебрій разом зі своїми побратимами зараз на Запоріжжі. Хлопцям вкрай необхідний транспорт для виконання бойових і побутових завдань. Збір на авто відкрила мама Володимира – Ганна Іванівна, допомагають розповсюджувати інформацію і просять про донати сестри та племінники нашого захисника. У Михайлівці, де народився Володимир, односельці кажуть, що цей чоловік з тих, хто не вміє відмовляти, завжди готовий прийти на допомогу, чесний і відповідальний у своїх вчинках.

  Сьогодні на передовій фронту вирішується доля не лише України, як держави, а й доля кожного громадянина України. Ми можемо вболівати і переживати, плакати і сваритися, ганьбити і ненавидіти, поширювати різні мотивуючі, або ж молитовні картинки в соцмережах, складати заощадження “на потім” – але здолати окупантів з ерефії та колаборантів всередині нашої країни зможемо лише власною допомогою своєму дуже виснаженому, але такому відважному і незламному війську! Якщо не допомагати військовим сьогодні, то наше “потім” може і не настати…

  Рідні Володимира Цебрія зібрали вже третину необхідної суми на автомобіль.  Збір триває. Долучайтеся! Транспорт на фронті – це можливість збереження життя захисників!

  Картка Ганни Іванівни Цебрій

5168 7520 9086 3328

  Підтримайте збір будь-якою сумою! Це важливо!

 Наталя ГАМЕРА