icon clock24.01.2024
icon eye491
Волонтерство

Заробляти можна і з дому: 12-річний відомий волонтер з Лановець оголосив благодійну лотерею і збирає кошти на допомогу ЗСУ

  Невтомний ланівчанин Андрійко Шпирук у теплу пору року активно волонтерить, а взимку на свята колядує та ходить посівати і всі зароблені кошти передає на потреби військових.

Цього привітного хлопчика знають на Лановеччині за його щирість та наполегливість, не раз купували в нього смачні трубочки, браслетики, обереги, квіти… А ще він справжній патріот і має в серці велику любов до всього, що його оточує.

  На одну із поїздок лановецьких волонтерів на передову, Андрійко разом з мамою Тетяною напекли своїх фірмових трубочок і передали захисникам. Не зі всіма, кому вони дісталися, є фото і відео, але смак турботи і вдячності відчули всі, хто скуштував ті смаколики.

  А вчора Андрійко вперше організував благодійну лотерею та, як зазвичай, зароблені кошти передасть на потреби військових.

  Підтримала і поширила намір свого сина мама Тетяна Шпирук. Шукайте в мережі лотерею з трубочками та іншими лотами, беріть участь, вигравайте, а головне – підтримуйте ініціативи наших креативних дітей. Всі вони вірять у важливість їхньої діяльності, вірять захисникам і захисницям та нашу спільну перемогу наближають корисними справами!

Наталя ГАМЕРА