Зроблено з любов’ю у м.Ланівці: школярі фасують суху картоплю з м’ясом для бійців ЗСУ

  Повномасштабна війна внесла свої корективи в наше повсякдення. І воно вже не буде таким, як до 24 лютого. У цей нелегкий час ми всі єднаємося у відчайдушній боротьбі, нам допомагає увесь цивілізований світ. Небайдужі українці роблять чимало, щоб забезпечити захисників усім необхідним. У волонтерство активно долучилися і дошкільнята, і школярі.

  Про неймовірний волонтерський рух на Лановеччині військові на передовій чули неодноразово. Більше того — особисто дякували дітям за жертовність і любов до України, приймаючи їхній внесок у придбання необхідних речей. Діти власною працею заробляють гроші і передають на допомогу українській армії. На рівні з дорослими у визначені дні стають фасувати сухі овочі для приготування борщу. Із задоволенням плетуть маскувальні сітки.

  З початку навчального року уже не вперше учні 4 класу Лановецької школи №1 ім.Юрія Коваля допомогли лановецьким господиням розфасувати в пакетики суху картоплю і м’ясо. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі поділилася вчителька Людмила Філінюк.

  «Маленькі чарівники! Хочу розповісти про діточок з великим серцем і щирою вірою у нашу швидку перемогу.

  Учні 4-А класу на групі продовженого дня, залишивши всі свої справи і розваги, вирішили допомогти нашим захисникам. За годину вони зафасували 131 пакетик “Козацької картоплі з м’ясом”. Діти вклали в цю справу свою любов, віру в перемогу, позитивні емоції і приправили українськими піснями 🇺🇦.

  Така особлива картопелька обов’язково додасть сили нашим воїнам і зігріє їхні серця!»

  Наступного разу школярі зафасували 133 порції смачної, ароматної картоплі з м’ясом, що пахне домом, надає сили і дарує тепло і відчуття турботи.

  Величезна вдячність усьому волонтерському цеху, хто вирощує овочі, купує м’ясо, цілодобово сушить всі інгредієнти, що входять до складу борщу і пюре. Смачнющий «Бандерівський борщ по-лановецьки» і «Козацька картопля з м’ясом» припали до смаку воїнам. Сухі порції завдяки лише кип’ятку перетворюються у польових умовах війни у сніданки, обіди чи вечері нашвидкуруч.

  На кожному пакетику написано: «Зроблено з любов’ю у м.Ланівці». І це без перебільшення. Світ захоплюється воїнами української армії. Українці ж закохані в ЗСУ. «Наша сила — на фронті, а ми — підсилювачі», — написала пані Людмила.

Наталя ГАМЕРА